İZMİR / KARŞIYAKA - Şehit Mehmet Ali Yandım İlkokulu

Şehit Mehmet Ali Yandım İlkokulu

Yalı Mah. 6418 SK. NO 110 KARŞIYAKA / İZMİR
Vizyon
Öğrencilerimizi milli ve manevi değerlerine bağlı, katılımcı ve işbirlikçi, araştıran, yorumlayan ve yol gösteren bireyler olarak ilgi, istidat ve yetenekleri doğrultusunda yetiştirmek.
Misyon
Türk Milli Eğitimin genel amaçları doğrultusunda bir üst öğretim kurumları için gerekli bilgi birikimine sahip, kendine güvenen, disiplinli bir yaşamı kendine amaç edinmiş, hedefleri olan, hedeflerine ulaşmak için çalışan, daima çözümün bir parçası olan sosyal bireyler yetiştirmek..
Öğretim Şekli :Öğleci
Ulaşım
İzban ile Şemikler ve Demir köprü istasyonlarından çok kolay bir şekilde ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuza yıkım kararı verilmesi sebebiyle Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu´nda eğitim - öğretime devam etmektedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İzmir merkeze olan uzaklık 20 km, Karşıyaka ilçe merkezine olan uzaklık 7 km´dir.